ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


 

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

  ΑΦΙΣΕΣ


    
   Διαβάστε στο περιοδικό ⁞   Ανακοινώσεις  /   Άρθρα   /  Συνεντεύξεις  
    Οι σκοποί και οι στόχοι της Λέσχης επιτυγχάνονται μέσα από την έκδοση του περιοδικού “ΕλληνοΡωσικό ΠΑΝΟΡΑΜΑ” και τη διοργάνωση εκδηλώσεων

    Περισσότερα για την εκδοτική δραστηριότητα της Λέσχης >>>

     

     

    Η Λέσχη

    Φτιάχνουν οι Έλληνες κοινότητες και ιστορία οι παρέες... Τέλος του 2015, ανατολή του 2016... Όμορφη η παρέα μας... Θεοφάνης ο Έλληνας, Αντρέι Ρουμπλιώφ... Το διάταγμα εγκατάστασης των καταπιεσμένων Ελλήνων, το 1778, από την Αικατερίνη τη Μεγάλη στη νότια Ρωσία (Μαριούπολη) από...

    Εγγραφή

    Για εγγραφή στη Λέσχη απαιτείται σύσταση από ένα τουλάχιστον μέλος και καταβολή ετήσιας συνδρομής. Για να μπορέσει να εγγραφεί το υποψήφιο μέλος χρειάζεται να έχει συμπληρώσει δελτίο μέλους και να έχει μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

    Δραστηριότητες

     

    Ο κύριος στόχος της Λέσχης είναι η διαμόρφωση μιας θετικής εικόνας της Ρωσίας στην Ελλάδα και της Ελλάδας στη Ρωσία, καθώς και η πολυεπίπεδη ενίσχυση των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο φίλων χωρών και λαών. Οι δραστηριότητες της Λέσχης κυμαίνονται γύρω από τις εξής θεματικές κατευθύνσεις: την πολιτική και γεωπολιτική, τον πολιτισμό και την κοινωνία, την ιστορία και την Ορθοδοξία, την οικονομία και την περιφερειακή συνεργασία, τον τουρισμό και τη γεωγραφία. 

    ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ 

     


    ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ της Λέσχης

     Η βασική μορφή των εκδηλώσεων της Λέσχης είναι οι συζητήσεις σε επίκαιρα θέματα της Ελληνορωσικής και της διεθνούς ζωής, η παρουσίαση βιβλίων, ντοκιμαντέρ και ταινίες μεγάλου μήκους, επιστημονικά, τεχνικά, κοινωνικο-πολιτιστικά και τουριστικά έργα, και νέα προϊόντα της τεχνολογίας και πληροφοριών. Επίσης διεξάγει εκθέσεις, συνέδρια, μουσικά και λογοτεχνικά σαλόνια, και “στρογγυλά τραπέζια” σχετικά με τις κύριες θεματικές κατευθύνσεις των δραστηριοτήτων της Λέσχης, καθώς και οργάνωση ταξιδιών, υποδοχή αντιπροσωπειών και επιχειρηματικών συναντήσεων.

     Να δω όλες τις εκδηλώσεις >>>

      


     MEDIA GALLERY

     ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

     ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


     ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

     GALLERY   ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ  /   ΜΜΕ   /   ΣΥΛΛΟΓΟΙ  /  ΕΤΑΙΡΙΕΣ   / ΕΝΩΣΕΙΣ  / ΙΔΡΥΜΑΤΑ /  AEI  / 

      

     ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

     ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

      

       

       ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ της ΔΙΑΛΟΓΟΣ >>