Τα μέλη

card6

Η Ελληνορωσική Λέσχη “Διάλογος” είναι πλατφόρμα πληροφόρησης και επικοινωνίας, που δημιουργήθηκε εντός των πλαισίων του εκδοτικού οίκου CONTACT Ltd, από μια ομάδα με πρωτοβουλία να διαμορφώσει μια θετική εικόνα της Ρωσίας στην Ελλάδα και της Ελλάδος στη Ρωσία, καθώς επίσης και στην ενίσχυση των πολύπλευρων διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο φίλων χωρών και λαών.

Οι σκοποί και οι στόχοι της λέσχης “Διάλογος” επιτυγχάνονται με την έκδοση του μηνιαίου περιοδικού “Ελληνορωσικό Πανόραμα” και με εκδηλώσεις της Λέσχης. Οι κύριες μορφές των εκδηλώσεων της Λέσχης είναι τα στρογγυλά τραπέζια σχετικά με επίκαιρα θέματα διεθνούς ζωής, παρουσιάσεις βιβλίων, ντοκιμαντέρ και ταινίες μεγάλου μήκους, επιστημονικά, τεχνολογικά, κοινικοπολιτιστικά και τουριστικά έργα, όπως επίσης και στα νέα προϊόντα τεχνολογίας και πληροφορικής. Επιπλέον ασχολείται με την διεξαγωγή εκθέσεων, συνεδρίων, μουσικών και λογοτεχνικών σαλονιών, με “στρογγυλά τραπέζια” πάνω στις κύριες θεματικές δραστηριότητες του συλλόγου, καθώς και με οργάνωση ταξιδιών, την υποδοχή αντιπροσωπειών και με επαγγελματικές συναντήσεις.

Οι δραστηριότητες της λέσχης διεξάγονται στους ακόλουθους τομείς: πολιτική και γεωπολιτική, πολιτισμός και κοινωνία, ιστορία και Ορθοδοξία, οικονομία και περιφερειακή συνεργασία, τουρισμός και γεωγραφία.

Οι κανονισμοί της Λέσχης εγκρίθηκαν από τα ιδρυτικά μέλη στις 27 Νοεμβρίου 2015 (Αθήνα, Ελλάδα) και αποστέλλονται για μελέτη των υποψηφίων μελών μαζί με την αίτηση για να γίνουν μέλη, αφότου προηγηθεί η σύσταση από νυν μέλος της Λέσχης.

 

Πως θα γίνω μέλος

01

Για εγγραφή στη Λέσχη απαιτείται σύσταση από ένα τουλάχιστον μέλος

 

02

Όλα τα μέλη της Λέσχης αποκτούν ετήσια συνδρομή στο Ελληνορωσικό Πανόραμα

 

03

Ετήσια συνδρομή ανέρχεται για το 2016 στα 40€ και 20€ για άτομα κάτω των 28

 

04

Το υποψήφιο μέλος χρειάζεται να έχει συμπληρώσει δελτίο μέλους και να έχει μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)

05

Για να γίνει ένα μέλος διακεκριμένο, απαιτείται σύσταση 2 μελών της Συντονιστικής Επιτροπής και προσφορά στην επίτευξη των στόχων της Λέσχης

06

Επίτιμο μέλος ανακηρύσσεται από την Επιτροπή άτομο με μεγάλη προσφορά στην επίτευξη του σκοπού της Λέσχης. Η εγγραφή είναι δωρεάν

07

Η εγγραφή στη Λέσχη σημαίνει πλήρη αποδοχή του Κανονισμού της. Το υποψήφιο μέλος λαμβάνει το κείμενο του Κανονισμού πριν την εγγραφή του

Έντυπο αίτησης μέλους της λέσχης

Μπορείτε να υποβάλετε μια αίτηση να ενταχθείτε στην λέσχη, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα παρακάτω. Η διοίκηση του συλλόγου θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας στείλουμε ένα πακέτο πληροφοριών υποψηφίου. Η Οργανωτική Επιτροπή της Λέσχης θα εγκρίνει την υποψηφιότητά σας και θα σας δώσει μια κάρτα μέλους μέσω κούριερ.

Αποστολή αίτησης εγγραφής σε ηλεκτρονική μορφή >>>